GALLERIES

  GRAIN

  Zagreb

  Nisem čisto prepričana, da me je Božični Zagreb prepričal, a vseeeno. Tu sem. Spet. Že po drugem neuspelem poskusu, da se ga izognem. Prvič je poskusu neudeležbe kontrirala že plačana kotizacija ter hotel. Tokrat je k temu poskusu pridodal na ogenj bolan sin, a plačan hotel, kotizacija in neuspela last minute prodaja karte sta spet preprečile, da se ga izognem.. DAMN! Kot, da nekaj želi, da pridem sem.

  Ne vem zakaj se tako trudim, da ne grem na ta poročni festival (ki ga sicer ne malo plačam), ko pa točno vem, da bo iz mene potegnil najboljše.  Mislim… VEM, da bo iz mene naredil nekaj več in nekaj boljšega, a se ga bojim. Česa? Nimam pojma. Strah pred tem, da si najslabši? Da ne znaš dovolj? Da ne spadaš zraven? Da to  nisi ti?  Da boš nekoga razočaral? Koga le? Samo sebe… izključno sebe razočaraš kadar dovoliš strahu, da te vodi. Ja vem, te štiri dni bi morda lahko zaključila večino dela, ki mi ga je še ostalo pred prazniki. Bi lahko. Lahko bi bila doma in stiskala malo bolano drisko. Pa nisem. Če bi nekdo kupil karto, ko sem že bila na poti, bi jo prodala.  Pa je nisem! Ko sem prišla v hotel sem si rekla:”Eh, kaj boš hodila dol na registracijo sedaj, pojdi zjutraj, imaš še čas.” Nimam pojma zakaj sem šla! Verjetno, da pač oddelam eno delo danes. In hvala bogu, da sem šla. Ker sem srečala stare prijatelje in nova poznanstva. Ena so mi dala vedeti, da sem na pravi poti, druga so me sezula in prizemljila nazaj na tla. A tako to je. Vedno je in vedno bo….   Vem, da se imam še mnogo naučiti.

  Vem, da morda vseeno ne bom dosegla tega kar sanjam… kar si želim, kar mislim, da lahko dobim… a tu sem…

  Tu sem, da se spustim na tla, da vsrkam vse znanje in izkušnje in si dovolim biti jaz.

  Ne glede na to kam mislim, da spadam ali kar nekdo misli, da moram in zmorem.

  #imout #peace #grain #feelfree #deserve

   

  P.S.: Fotke ni, ker ima Blanka super krasno naštimano varnost na strežniku! 😉 Sorry, not sorry! (Itak je ZG tule izgubil proti Ljubljani 😉 )

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  blinki
  ×
  3. 12. 2018